Plantgoed van onze Nederlandse kwekerij voor verdere productie
Schrijf u in voor onze actuele voorraadlijst
Registreren
Bekijk onze actueel voorraad
Bestel direct uit onze voorraadlijst.
Ontdek meer
Hoogenraad maakt je wereld groen!
We leveren meer dan 5 miljoen planten, waarvan 3,000 producten waarvan we er meer dan 1,500 zelf kweken.
Lees meer

Ruim aanbod jonge planten van onze Nederlandse kwekerij voor groothandelsproductie

One-Stop-Adres

Onze Nederlandse kwekerij in jonge planten is bestemd voor verdere productie in meerdere landen – voornamelijk in P9 en P12 (potmaat) containers. Sommige soorten zijn verkrijgbaar in grotere maten: C1, 5, C4 en C2 (coniferen). Wij leveren ons plantmateriaal altijd in potten. Onder de meer dan 5 miljoen jonge planten die jaarlijks op ons veld uit onze Nederlandse kwekerij opgroeien, zijn vertegenwoordigers van ongeveer 3,000 soorten coniferen, bladverliezende heesters, hortensia's, vaste planten, fruitplanten, grassen en geënte planten

Enten is een speciale techniek die wordt gebruikt om delen van twee of meer planten met elkaar te verbinden, zodat ze als één plant lijken te groeien. Bij enten groeit het bovenste deel van de ene plant op het wortelstelsel van een andere plant. Enten is de snelste manier om op grote schaal populaire, gewilde soorten fruit en bloeiende struiken te kweken.

We volgen de planten markt en de nieuwe plantensoorten die daarop verschijnen nauwlettend om onze klanten elk jaar de nieuwste soorten jonge planten (sommige zelf gekweekt) van onze Nederlandse kwekerij aan te bieden.

Onder de fruitplanten die wij aanbieden, hebben we verschillende soorten blauwe bes, aardbei, bes, kruisbes, framboos, braam, kiwi, mini-kiwi, cranberry. Wij bieden klein- en zachtfruit aan. Oude en beproefde soorten, maar ook nieuwe producten uit onze Nederlandse kwekerij, zoals miniatuur fruitplanten en terrassen voor terrassen. In samenwerking met andere, gespecialiseerde kwekerijen, bieden wij ook vaste planten aan – in totaal meer dan 2,000 soorten van de meest populaire soorten.

Als je op zoek bent naar een plek waar je unieke jonge planten kunt kopen, dan heb je die nu al gevonden (We leveren niet in gesanctioneerde gebieden)! Het is de Nederlandse kwekerij Hoogenraad in Ederveen, Nederland. Ederveen is een dorp in de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen in de gemeente Ede, een groengebied

Staat de gewenste plant niet op deze website? Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag!

Jonge planten van onze Nederlandse kwekerij met een keurmerk

Onze ambitie is om onze klanten te voorzien van gezonde, goed gewortelde en goed gevormde jonge planten. Daarom controleren we regelmatig de gezondheid van onze gewassen en voeren we indien nodig gewasbeschermingsmiddelen uit met biologische preparaten in onze Nederlandse kwekerij. Een van onze principes is "we kweken geen planten, we bouwen ze". Dit betekent dat we ze meerdere keren per seizoen moet snoeien, vanaf het allereerste begin, als de stekken nog in trays zitten. Wanneer u in september jonge, goed gewortelde planten van ons ontvangt in P9 containers, kunt u er zeker van zijn dat deze al 3-4 keer zijn gesnoeid (afhankelijk van de soort).

Onze jonge planten krijgen ons keurmerk “Good Plants”, als bewijs dat ze aan onze hoge eisen voldoen. U kunt uw eigen vervoer regelen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen wij dit voor u regelen.

Uit assortiment potplanten

Het assortiment jonge potplanten van onze Nederlandse kwekerij omvat onder andere: Acer griseum, Hydrangea paniculata 'Limelight', Thuja 'Golden Smaragd', Magnolia Susan, Juniperus scop. 'Blue Arrow', Viburnum tinus en nog veel meer! Bekijk ons ​​aanbod.

Nederlandse groothandel plantenkwekerij

Hoogenraad is een ervaren Nederlandse groothandel in plantgoed voor een breed scala aan planten als heesters, coniferen, hortensia's, vaste planten, grassen en nog veel meer. Wij willen onze klanten een hoge kwaliteit en een breed assortiment planten bieden. Bent u op zoek naar een planten leverancier die een breed assortiment jonge planten kan aanbieden, dan bent u bij Hoogenraad, één van de meest ervaren Nederlandse groothandels kwekerijen, aan het juiste adres.

Partners worden met onze kwekerij

Een van de leukste aspecten van ons werk is jou leren kennen. Wij nemen deel aan plantenbeurzen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en Polen. We willen ideeën uitwisselen, hoe we onze Nederlandse kwekerij kunnen verbeteren en meer weten over uw wensen. Want alleen zo slagen we allemaal in ons werk.

Bekijk onze actuele voorraad

Hoogenraad maakt je wereld groen!

Kwaliteit: onze jonge planten hebben het keurmerk 'Good Plants', garantie voor kwaliteit.

Betrouwbaarheid: al meer dan 50 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Assortiment: we leveren meer dan 5 miljoen planten, 3000 soorten, waarvan we 1500 zelf produceren op onze Nederlandse kwekerij.

Nieuwigheden: elk jaar lanceren we meerdere nieuwe en interessante planten.

Bekijk ons ​​nieuws

Vorige
Volgende

Hoogenraad maakt je wereld groen!

Kwaliteit

Al onze planten vallen onder het Good Plants label, een unieke kwaliteitsgarantie

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale klanten beschouwen ons al meer dan 40 jaar als een betrouwbare partner

Producten

We leveren meer dan 4 miljoen planten, waarvan 3,000 producten waarvan we er meer dan 1,500 zelf kweken

Innovatief

Wij zijn marktleider in de ontwikkeling van nieuwe planten

Gert Versteeg
Gert Versteeg
01/02/2020
Topkwaliteit
Jaap de Jong
Jaap de Jong
11/12/2019
Mooi bedrijf, groot assortiment!
Adri Wagt
Adri Wagt
26/10/2019
Eerlijk betrouwbaar

Neem contact op met onze Nederlandse kwekerij

In onze groothandel plantenkwekerij zijn wij gespecialiseerd in veel jonge planten. De opgedane kennis wordt op vele manieren met u gedeeld, bijvoorbeeld via tentoonstellingen in onze Nederlandse kwekerij, beurzen en andere locaties. U bent altijd welkom om ons te bezoeken. Aarzel niet om ons te contacteren. Onze traditioneel gerunde Hollandse kwekerij is tijdens openingstijden geopend voor publiek. Hoogenraad is altijd inspirerend en plezierig. We hebben een lijst met jonge planten in ons aanbod die u online kunt bestellen, zodat u planten online kunt kopen. Heb je de plant die je zocht niet gevonden? Of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je akkoord gaat met het gebruik van deze cookies